Asics Gelscram 5

Hoe kan ik Pop of Koppel Ears na Vliegende

Plugged oren zijn één van de meest vervelende aspecten van het vliegen. (Foto: Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images)

Gerelateerde artikelen Hoe Oren Ontstop na een vlucht Hoe Your Ears opendraaien na het vliegen in een vliegtuig How to Get Your Ears Unplugged Na Airline Travel Relief voor Airplane oorpijn als vliegtuigen opstijgen en landen, kunnen de veranderingen in de hoogte veroorzaken verstoppingen of pijn in de oren. De buis van Eustachius, die de oren te sluiten op de keel, houd vaak je oren in hun normale toestand. Soms toch de verandering in druk te veel voor buizen van Eustachius te hanteren. Mensen die lijden aan verkoudheid of allergieën kunnen in het bijzonder gevoelig zijn voor Onder Pantser Doorzichtig Slingflex verstopte oren. Gelukkig is een aantal eenvoudige methoden bestaan ​​voor popping je oren na het vliegen.

Step 3Houd je neus, Onder Pantser Geladen Fenomeen 2 terwijl het sluiten van uw mond en probeer op te blazen door Puma Suede X Nietje je neus. Deze stap kan ook helpen openen de buis van Eustachius. Als het de eerste keer niet werkt, blijven proberen.

Step 4Gargle met warm zout water elk uur of zo totdat je oren pop. Maak het water zo warm mogelijk, zonder kwetsen van uw keel.

Tip Sproeien neusdruppels in uw neus voordat u aan boord van uw vliegtuig kan helpen voorkomen dat je oren uit te sluiten in de eerste plaats.

Referenties ‘USA Today’; Vliegen kan een Pijn in het oor; David Grossman; 7 juni 2004Dr. Weil; Vraag en Antwoord Bibliotheek; Waarom kan ik mijn Oren PopWebMD; A tot Z Guides; Geblokkeerd buis van Eustachius

Meer artikelen Hoe Your Ears Stop Van knallen in een vliegtuig oorproblemen Vliegen Wat te dragen op een Flight on a Plane Hoe een oor Stop Van Hurting in een vliegtuig Hoe om te Prescription Drugs op internationale vluchten vliegen met een oor Verstopping reistips artikelen Hoe maak je de oren van een peuter te houden van Hurting tijdens een vlucht Remedies voor oorpijn tijdens de vlucht Takeoff 10 Gadgets voor Long Vluchten Hoe maak je een Travel Young kind te helpen Alleen op een vliegtuig Het gebruik Vliegtuig Air Pressure Regulering Oordoppen The Best Oordoppen voor Flying hoe kan ik Ontlast sinusdruk tijdens het vliegen? Hulp voor oorpijn De druk op Vliegtuigen Air Travel Met een verkoudheid De 10 beste Airlines door Asics Kinsei6 Mannen Customer Satisfaction Test uw kennis Kan U passeert voor een goede Brit? Happy Camper: Salomon Snelheidsoverschrijding Test uw kennis Outdoors Cruisin ‘Along the PCH: Test uw kennis beroemde bezienswaardigheden: salomon schoenen sale Test Your IQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *